responsive image

Ik help je te schrijven

Natuurlijk kan ik het schrijfwerk voor je doen. Maar ik kan je ook helpen te schrijven. Ik geef vaak training in kleine groepen, soms één op één. Om je een idee te geven – hieronder staan drie trainingen die ik heb ontwikkeld.

Meer weten? Neem contact met me op. Ik kan al mijn trainingen toespitsen op jouw vragen. Sterker nog: dat doe ik het liefst.

In de 15 jaar dat ik nu schrijftraining geef heb ik geleerd dat de helft van helder schrijven helder denken is. Daarom ontwikkelde ik deze training, die behalve praktische handvatten ook veel bewustwording biedt omtrent behoefte, interesse, kennis- en taalniveau van je lezer.

Communiceren met de patiënt in plaats van over de patiënt – dat staat bij steeds meer zorgorganisaties voorop. Daarbij passen rapportages en behandelplannen die de cliënt of patiënt niet alleen goed begrijpt, maar waaraan hij zelf ook zijn (schriftelijke) bijdrage levert.

Ik heb gemerkt dat op de communicatieopleidingen niet veel aandacht is voor schrijven. Dat junior communicatieadviseurs en tekstschrijvers daarin wel wat steun kunnen gebruiken. Steun op mij, ik help je verder en leer je wat ik geleerd heb in meer dan 25 jaar tekstschrijven.